Vaardigheden


Oogmeting

Vakkundige oogmetingen voor bril en contactlenzen, met moderne apparatuur. Mijn uitgebreide expertise omvat zowel mono- als binoculaire tests, evenals oogcontrole met instrumenten zoals de oogspiegel en spleetlamp. Bij mij staat transparantie centraal: ik bespreek altijd de beschikbare opties voor brillen en contactlenzen, zodat elke klant precies weet wat mogelijk is. Vertrouw op mijn bekwaamheid met alle benodigde apparatuur.

Werkplaats

Ik kan werken met de meest uiteenlopende slijpmachines. Naast het dagelijkse slijpen van glazen en het monteren ben ik natuurlijk ook bekend met het afleveren en afpassen van de brillen. Ik mag graag in oplossingen denken zodat de service naar de klant optimaal is.

Randloze brillen maken is voor mij geen probleem.

 

Winkel software

De administratie op de juiste manier verwerken is cruciaal voor elk bedrijf.  Ik ben bekend met een groot aantal software pakketten.

ik ben bekend met diverse systemen, Peros, Socrates, O2, Eyestore, Apollo, Optifile enz 

 

Diploma's

Na het behalen van mijn reguliere optiek diploma heb ik in 1996 mijn "vakbekwaam diploma gehaald." vervolgens de contactlens opleiding gedaan en daar ook de contactlens specialist diploma's voor gehaald. Door de jaren heen diverse trainingen gehad waardoor ik naast de normale gangbare oogmetingen ook dat stukje meer kan. Mijn tarieven zijn conform de opleiding niveaus. 

Training / Coaching

Door mijn ervaring en zelf vele trainingen gehad te hebben ben ik in staat om op vele vlakken hulp te bieden. Denk aan:

  • Werkplaats vaardigheden bijbrengen
  • Oogmetingen aanleren
  • Verkooptraining
  • Leiding geven aan personeel
  • Product kennis
  • Zelf werken met marketing tools

Ik werk ook bij winkels die met LensOnline een samenwerking hebben. Ben bekend met die software, en de werkwijze.

Voor Myopie management ben ik bekend met de glazen van Hoya. Certificaat gehaald voor het adviseren en aanmeten van de MiYoSMART glazen. Uw winkel moet dan wel officieel dealer zijn van deze glazen.

Ik ben ook bekend met de lenzen van Mysight 1day, ook in het licht van myopie management in combinatie met de sterkte bepaling, de aanpassing en controle van de ogen.  Deze therapie gaat altijd in combinatie met advies van de oogarts of optometrist